Opowiadania Anime

Zbiorowisko historii, opowiadań anonimowych autorów.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#5 2012-07-11 22:51:49

Sasi

Administrator

Punktów :   

Re: Chapter 3 Kroniki Wojen cz.1

[Orochimaru]O.- {bezczel..}
Jak śmiałeś s.. ...heh
Jesteś na prawdę najdziwniejszym smarkaczem z jakim miałem do czynienia.

[MajuszII]Miło mi to słyszeć od najbardziej egoistycznego człowieka jakiego poznałem. <na jego twarzy powstał delikatny uśmiech>

*Muzyka* http://www.youtube.com/watch?v=nns50balYb0

[Orochimaru]{grrr} W takim razie pozwól, że ten człowiek skopie ci twój dziecięcy sedes!

Orochimaru w szybkim tępię poruszył się by znaleźć się tuż przed przeciwnikiem. Gdy już się tam znalazł z jego buzi wyszedł

język który bardzo mocno się wydłużał, chciał nim zaatakować przeciwnika, a prawdopodobnie owinąć się wokół szyi. W tym

czasie jego młody przeciwnik, planował złapać jego narząd smaku, a przy pomocy Rinnegana, złapać go w bolesne Genjutsu.

[MajuszII]Coo?

Gdy już miał chwycić jego język, ciało Orochimaru zatrzymało się, a z jego brzucha wyszedł on sam jako drugie ciało,

wyjmując z ust swój unikalny miecz Kusunagi przeciął ciało chłopaka na pół. MajuszII reagując najszybciej jak mógł odepchnął

się od powietrza, jednak miecz przeciwnika dosięgnął go. Chłopak uratował się od niechybnej śmierci, jednak jego obrażenia

nie pozostawiały mu zbyt wielkich szans.

MajuszII nie marnując czasu na zerkanie wielkości swoich obrażeń wykonał kilka pieczęci po czym dotknął rękoma o ziemie, na

której potem usiadł.

[MajuszII]Kyuichose..

Green Fire Pointer
<-- usunieto kod --> <-- usunieto kod -->

Stopka forum

RSS