Zbiorowisko historii, opowiadań anonimowych autorów.
[Orochimaru]O.- {bezczel..}
Jak śmiałeś s.. ...heh
Jesteś na prawdę najdziwniejszym smarkaczem z jakim miałem do czynienia.
[MajuszII]Miło mi to słyszeć od najbardziej egoistycznego człowieka jakiego poznałem. <na jego twarzy powstał delikatny uśmiech>
*Muzyka* http://www.youtube.com/watch?v=nns50balYb0
[Orochimaru]{grrr} W takim razie pozwól, że ten człowiek skopie ci twój dziecięcy sedes!
Orochimaru w szybkim tępię poruszył się by znaleźć się tuż przed przeciwnikiem. Gdy już się tam znalazł z jego buzi wyszedł
język który bardzo mocno się wydłużał, chciał nim zaatakować przeciwnika, a prawdopodobnie owinąć się wokół szyi. W tym
czasie jego młody przeciwnik, planował złapać jego narząd smaku, a przy pomocy Rinnegana, złapać go w bolesne Genjutsu.
[MajuszII]Coo?
Gdy już miał chwycić jego język, ciało Orochimaru zatrzymało się, a z jego brzucha wyszedł on sam jako drugie ciało,
wyjmując z ust swój unikalny miecz Kusunagi przeciął ciało chłopaka na pół. MajuszII reagując najszybciej jak mógł odepchnął
się od powietrza, jednak miecz przeciwnika dosięgnął go. Chłopak uratował się od niechybnej śmierci, jednak jego obrażenia
nie pozostawiały mu zbyt wielkich szans.
MajuszII nie marnując czasu na zerkanie wielkości swoich obrażeń wykonał kilka pieczęci po czym dotknął rękoma o ziemie, na
której potem usiadł.
[MajuszII]Kyuichose..