Opowiadania Anime

Zbiorowisko historii, opowiadań anonimowych autorów.

#4 2012-07-11 22:49:47

Sasi

Administrator

Punktów :   

Re: Chapter 3 Kroniki Wojen cz.1

*Muzyka* http://www.youtube.com/watch?v=d-8WFEY7 … ure=relmfu

[MajuszII]Jestem w stanie z tobą walczyć, wiesz o tym.

[Orochimaru]Dobrze o tym wiem, iż na pewno się nie powstrzymasz by to zrobić, jednak nie mam się o co bać.

[MajuszII]Aż, tak jesteś pewny siebie, by zmierzyć się sile moich oczów?

[Orochimaru]Uwierz mi, iż nie mam się o co obawiać, moja wieloletnia praca nie poszła na marne, nie pokona mnie nawet taka nędzna podróbka Rinnegana jak ty.

[MajuszII]Rozumiem, iż nie mam co liczyć, na choćby małą iskrę docenienia mnie w walce..?

[Orochimaru]Miał, bym się bać osoby, która nawet nie pochodzi z klanu Uchiha, ani Senju? Posiadasz Rinnegana jednak nie zgłębiając się w to jak go zdobyłeś, nie obawiam się tych oczu, ponieważ egoistycznie uważam się za silniejszego od Ciebie! Odpowiadając na twoje pytanie..Nie liczył bym na to!

[MajuszII]Jednak, jeżeli miał byś do czynienia z kimś innym..?

[Orochimaru]Niby z kim? {Kogo ma na myśli..} Nie ważne kto by to nie był, jestem zdolny oprzeć się każdemu.

[MajuszII]Czyli uważasz się za niepokonanego?

[Orochimaru]Powiedzmy, że tak, jednak nie mogę tego stwierdzić, ponieważ nie walczyłem jeszcze z nikim kto był by zdolny mi dorównać!

[MajuszII]W takim razie mam nadzieje być pierwszą osobą która to zrobi..

[Orochimaru]Ty? na prawdę tak wysoko siebie cenisz?

[MajuszII]W świecie ninjutsu wszystko jest możliwe, a żadna technika którą byś opanował nie jest nie pokonana.
Pozwolisz, że zaatakuje pierwszy?

[Orochimaru]<kiwnął głową>

Zaś MajuszII rzucił w niego dwoma kunai.

Green Fire Pointer
<-- usunieto kod --> <-- usunieto kod -->

Stopka forum

RSS